donderdag 28 juli 2016

stoel strada nu helemaal naar wens!

vanmiddag heb ik de stoelophanging even
aangepast. ik lag er nog niet helemaal 100% lekker in, maar hier ging ik wel uit komen. ik heb de het leunpilaar waar de stoel op hangt weer verlaagt. deze had ik 1 schroefje om hoog gezet van de week. na dat ik Wormerveer uit was, en een klein ommetje maken moest i.v.b asfalteren van het fietspad, en ik koers zette richting pond buitenhuizen was ik nog niet helemaal tevreden. op de dijk naar Zaandam heb ik de voer inbusjes los gedraaid en de stoel helemaal naar voren de gedaan ( eigenlijk is het maar een klein stukje ) toen ik klaar was werd ik aangesproken door een wielrenner. deze had een heel verhaal, volgens mij was hij niet helemaal 100% in z'n bovenkamer. maarag wie is dat nu wel?  hierna weer veder gereden en nu lag ik er helemaal goed in!! via de wereld beroemde trekpleister de Zaanse schans ben ik weer op huis aan gegaan. ik ben weer helemaal blij, de afstelling is nu helemaal goed!!!!fijne dag iedereen.


7 opmerkingen:

 1. Hoi Marcel,

  Fijn dat je weer lekker ligt!

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Officieel (zie handleiding van velomobiel.nl) hang je de stoel aan de achterkant op de goede hoogte. Dan moet je uiteraard wel de 4 inbusboutjes aan de voorkant eerst losdraaien, want anders kan de stoel niet naar beneden.

  Door de stoel aan de achterkant lager te plaatsen, gaat automatisch de zitting naar voren. Daarna draai je de 4 inbusboutjes vast, terwijl je ervoor zorgt dat de achterkant goed op de steun blijft 'hangen'. Indien de stoel aan de achterkant niet goed wordt ondersteund door die beugel, dan kan je stoel beschadigen en zelfs scheuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. klopt ja, de stoel klemt goed, beter toen ophanging een hoger zat, het is altijd even puzzelen hoe de stoel enz in te stellen

   Verwijderen
 3. Hoi Marcel, na mijn vakantie kunnen we de sporing wel even checken als je wil

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marcel, na mijn vakantie kunnen we de sporing wel even checken als je wil

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat hebben ze nu bij velomobiel.nl wel gedaan.

   Ik was er namelijk tegelijk met Marcel.

   Verwijderen