zaterdag 23 juli 2016

klein rondje met Bores en de strada

vandaag maar een klein rondje gereden
na die grote rit van gisteren door de bossen en
mini heuveltjes , voel ik mijn knieën een beetje..

vanmorgen heb ik eerst de stoel ophanging één gaatje hoger gezet, lig nu wat hoger en dat ligt wel iets beter. wel kom k zo nu en dan nog tegen de "motor"kap aan. dus ik vermoed dat de trapas iets verzet moet worden.en dan moet de ketting ook gedaan worden, dit laat ik mooi in Dronten doen. er komt zo nu nu dan ook een krakend geluid bij de rechter trommelrem weg, alsof er zand in zit? en de usb doet het het niet....

dus genoeg redenen om terug te gaan om dit te laten fixen. ik zal kijken of ik er vande week heen ga of niet. even kijken met wat kleine ritjes hoe mijn knietjes het gaan doen.

het is heen en terug 200 km. rechtstreeks
maar wel veelal plat... dus even kijken hoe en wat
ik moest even de fiets computer opnieuw doen, erg raar dat je enkel het wielmaat er in moet zetten, en niet de omtrek van de band? het zit nu dochter bij elkaar, maar het klopt niet helemaal nog. Bores moest eerst even wennen, maar na een poosje ging hij dan liggen, en veder geen last gehad van hem,.

ik vermoed dat retourtje Bores wel zou gaan lukken.

veder rijd de fiets goed. ik probeer zo tussen de 25 en 30 km/h te blijven wat mij goed afgaat,het sturen gaat beter dan de quest, dit komt natuurlijk door de open wielkasten.


1 opmerking: