maandag 30 november 2015

kletsnatte WW rit tussen de harde windvlagen door.

albert kuip markt Amsterdam
zóóóo dan!!! dat was me wel weer een WW dagje!

gisteravond ging het al een gek te keer met de wind. beekie woont in vrijstaand huis met rondom niks, dus de wind giert er lekker om heen. gelukkig was de wind vanmorgen wel iets gaan liggen, dus ik ben toch met de blauwe druif naar de hoofdstad gereden.

Amsterdam

in de stad werd ik getrakteerd op een rustige wegen.
nee geen nachtmerrie ala Adri en zijn bob(slee), nee het was lekker rustig. ik kon lekker door trappen met her en der een verdwaalde bukker. bij de albertkuip markt ( foto ) is het normaal enorm druk, het krioelt er van de mensen dieren, maar vandaag..... heerlijk rustig.ik was 7 minuten sneller bij de hondenbrigade dan bij goed weer.

 ik had gelezen voor vertrek dat het rond 16:00 uur weer bar en boos zou worden. en hier was geen woord gelogen. ik was eerder gaan werken, en kon dus ook eerder weg gaan. ik kwam om half drie weer thuis.,de wind begon al aardig op de lopen, en de druif had het er soms heel lastig mee. ik besloot om eerder te werken en dus eerder weg te gaan, wand ik vind 1x omwaaien wel genoeg nouja te veel eigenlijk  ondanks de aanhoudende regenbuien en harde wind , toch een fijne WW gehad.


2 opmerkingen:

  1. Toch jammer, heb je het echte ruige weer gemist...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hem vandaag laten staan en de Bimmer gepakt

    BeantwoordenVerwijderen