donderdag 5 februari 2015

fijne rit door en via Amsterdam met filmpje WW

vanmorgen werd de blauwe druif getrakteerd
op een laagje sneeuw. maar gelukkig was het op de fietspaden wel te doen, en kon ik lekker door rijden.

het was lekker rustig op de fietspaden, dus kon lekker door ploeteren. gelukkig was de wind nog niet gedraaid naar oosten, dus echt fris was het nog niet rond tien uur. tijdens het questen heb ik
een filmpje gemaakt van sommige stukken van mijn WW.
na dat ik klaar was met de diensthondjes ben ik via klein Suriname weer naar huis gereden ( Bijlmer ) gelukkig is de doorgang bij Bijl,er Arena weer open scheelt veel omrijden. volgens Rob H is het wel een loopzone,,, nouja boeie. ook het rijden in het Bijlerpark leverde een fijne verrassing op.... de drempels die op de route lagen waren ingeruild voor een fijne asfalt laagje. de druif kon gewoon met 30 km/h door het park rollen zonder irritante ophoudhond.

tijdens het fietsen richting de Zaan regio via Purmerend voelde ik de wind draaien naar het oosten. de lucht werd steeds kouder en had hem tegen dus dat merk je dan wel.

onderweg zag ik voor mij een oudere vrouw onderuit gaan op het wandelpad . ik heb deze vrouw weer overeind geholpen. gelukkig had mevrouw geen botbreuken of last van pijn, en kon zij zelf dr weg weer vervolgen.

na een leuke rit van drie en tachtig duizend meter is de druif weer op stal gegaan.

tot de volgende keer en houw de fiets heel iedereen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten