maandag 9 februari 2015

boerka ge-upgrade

een tijdje geleden heeft Gerrit laten zien dat
magneten in de boerka goed werkt. bij de magneet specialist heb ik net als Gerrit 10x 15x2 als 10 15x3 schijfmagneten besteld. en ook elders meteen een scherpe hobbymes besteld.

na dat bepaald is, waar de magneten komen, heeft Gerrit dit met een stuk ducktape aangegeven. met behulp van de magneet een rondje getekend en dit met de hobbymes uitgesneden. en in de kap bison kit gedaan en de magneet hierin vast gezet. een stukje klittenband  er over heen, en het zit vast


we hadden de magneten ook in de fiets gedaan, maar na een uur zaten twee magneten nog niet vast genoeg. dus deze twee thuis gepoogd vast te zetten. maar beekie niet zo handig, .

de eerste ging goed. helaas viel de tweede magneet in de fiets, maar deze is ontbindbaar. alsof deze opgeslokt is. balen dus. maar gelukkig had ik twee reserve magneten. dus uit eindelijk goed gekomen.

ik moet dus een extra magneetje bestellen, om dat ik de kap ook op de "motorkap" vaat wil laten liggen, voor bijvoorbeeld een boodschap ofzo.

ik laat de flapjes nog even zitten, mocht de magneten met regen los laten, in de kap of de fiets

maar nu eerst de magneten laten drogen

4 opmerkingen:

 1. Laat jij je fiets open als je een boodschap doet? Ik sluit de mijne altijd helemaal af, dan is de kans dat anderen ergens met hun tengels aan zitten veel kleiner.

  Die klittenbanden zou ik er toch aan laten zitten. Harde wind trekt altijd zo hard aan mijn kap dat die vervormd. Ik kan mij voorstellen dat magneten het dan niet meer houden.

  Gr. Sander

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Laat jij je fiets open als je een boodschap doet? Ik sluit de mijne altijd helemaal af, dan in de kans dat anderen ergens(ongevraagd) met hun tengels aanzitten een stuk kleiner.

  Die klittenbanden kan je er misschien beter aan laten. Harde wind trekt altijd zo hard aan mijn kap dat deze vervormd. Ik kan mij voorstellen dat magneten het dan misschien niet meer houden.

  Gr. Sander

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jup rij om de twee dagen gemiddeld langs de super...

   daar heb je wel een punt ja Sander

   Verwijderen