zondag 18 januari 2015

aangemeld bij vrienden op de fiets....

de Zaanse bak die momenteel in het Drentse Assen zijn kilometers rijd, heeft meerdere malen zijn overnachting geregeld via "vrienden op de fiets "

ik kan me herinneren dat ik hier ooit lid van was toen ik in Amsterdam woonde.maar maakte er geen gebruik van, dus weer na een jaar op doen zeggen.

maar vanmorgen heb ik mij weer aangemeld. en niet alleen als lid maar ook voor de mogelijkheid om te overnachten. het is altijd leuk om mensen met een fiets hobby.  passie  /verslaving te ontmoeten.

ik heb de afgelopen jaren natuurlijk veel meer daagse tochten gemaakt. dan neem je natuurlijk tent mee en meer van die dingen. maar als je via vrienden op de fiets reserveert dan hoef je dat allemaal niet mee te zeulen. even een route maken op de website, reserveren en gaan....


onderweg kan je een rustpunt
plannen op rustpunt.nu
ik kom vaak van die borden tegen onderweg....

ik ga hier zeker van beide optie's gebruik van maken, het scheelt een hoop sooi "sjuwen" en je komt nog eens leuke mensen tegen..

WIN---WIN

3 opmerkingen:

 1. Hoi Marcel,
  ik ben al meerdere jaren lid van Vrienden op de Fiets, maar eerlijk gezegd heb ik er ook nog nooit gebruik van gemaakt.
  Misschien kom ik bij jou wel een keer testen of het goed bevalt. :-)
  Groeten, Edwin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb wel een goede tent, maar daar krijg ik mijn vrouw echt niet in.

  Als ik nou eens lid wordt van de 'vrienden op de fiets', dan gaat ze misschien wel mee op een meerdaagse fietstrip.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marcel,

  Ik ben eerst ook een jaar lid geweest voordat ik er gebruik van ging maken. Maar ik vond het toen ook een beetje spannend om zo maar mensen privé op te bellen voor een overnachting. Echter het verschil met een hotel is dat men niet verplicht is om ja te zeggen indien er plaats is. Dus men blijft vrij. Dan weet je ook zeker dat je echt welkom bent.

  Daarnaast is het natuurlijk een schappelijke prijs. En, zoals je ziet, zijn er tal van mogelijkheden, ook in het buitenland.

  Groeten,

  Wilco

  BeantwoordenVerwijderen