donderdag 18 september 2014

APK beurtje voor de groene komkommer uit Wormerveer

vanmorgen ben ik naar Dronten gereden om het één en andere aan de Quest te laten doen. onderweg op de dijk tussen Purmerend en Oosthuizen zag ik deze dame in de sloot liggen, voor de zekerheid even aan de boer gemeld, maar het schijnt normaal te wezen...ik heb lekker door gereden, op de helft van de stomme LEL dijk die ik vreselijk vind, heb ik even een korte pauze gehouden. ik wilde zo rond het einde van de lunche aan komen namelijk... dus een korte pauze was wel even welkom. heerlijk in het zonnetje gezeten!
de ketting is 38.330 kilometer probleemloos mee gegaan. dus ik vond het een fijne idee om deze te laten vervangen, en vandaag had ik tijd om heen te fietsen.het was lekker rustig aldaar, enkel Theo was er. de ketting en tandwielen achter waren snel vervangen. dat doen ze daar lekker snel.

ook wilde ik de standaard accu aansluitingen weer in de fiets. de USB gebruik ik nooit, dus de accu;s van Elmi hebben een ander stekkertje gekregen en de aansluiting in de fiets is aangepast. ook is de kettingrol vervangen deze was helemaal "op"

één achterlicht was defect en nu de fiets er toch was... heeft Theo deze "even" gefixt. het was even zoeken, wand het ledje deed het ff niet... het was verkeerd aangesloten kennelijk al bij aflevering? wand de draden waren min op in aangesloten.

om drie uur ben ik weer naar de Zaan regio gereden. lekker windje mee nu. de hele weg rond de 40 gereden. nu wel in 1x door gereden wedero via de kl"te dijk
206 kilometer later in 7 uur was ik weer thuis.'
lekker gefietst vandaag... eindelijk weer een lange rit! erg lang geleden!

fijn weekend iedereen.


5 opmerkingen:

 1. Hoi Marcel, Je had echt een topdag uitgekozen. Ach, en de LEL, heeft lekker weinig stoplichten. Wat klaag je? Lekker doorkarren..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marcel,

  Geinig zo'n propere koeienmevrouw! En inderdaad die LEL dijk is wel gewoon verstand op nul en sjezen..............Wilco heeft helemaal gelijk vind ik!

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. uh, 206 kilometer in 3,5 uur?? Dat is, ff uit het hoofd, 60 kilometer per uur gemiddeld......hebben we een nieuwe kampioen in ons midden??

  BeantwoordenVerwijderen