dinsdag 6 april 2010

paastreffen dag twee: ringsteken met de ligfiets.

vanmorgen was ik om7 uur al klaar wakker,
ik hoorde enkel de vogeltjes fluiten. dat is nog eens anders dsan auto's vliegtuigen, ambulanches enzovoort. dus dat was wel lekker! ik had net als velen van de mensen super kouden voeten. maar een douche doet wonderen, en na dat ik die genomen had, weer richting tent gelopen. raymond van vugt ging lekker pannenkoeken bakken.

na dat we geheten hadden, gingen Paul en ik even naar het dorp om nog wat boodschappen te halen. we waren vrij snel weer terug op de camping, en daar vervolgens nog wat rond gelopen, niet echt veel gedaan. na het begin van de middag begonnen ze aan het ringsteken. dat was best een leuk gezicht, je had verschillende soorten ringen, op een stuk hout, en met een stok moest je dat op pikken. het was met een magneet bevestigt aan hout. ik heb één keer mee gedaan, maar heb daar geen geduld voor. ik heb vervolgens maar wat foto's gemaakt en filmpjes geschoten.

na een poosje was ik even naar binnen gegaan. was daar even bij gerrit gaan zitten, had ff behoefte aan beetje rust. buiten stond een zwarte mango+ waarvan het stoeltje af gebroken was... al voor de tweede keer. best slordig! na dat ik dan aanschouwt had, ben ik weer naar binnen gegaan. even tijdje gezeten. ik had eigenlijk wel ff zin aan een stukje trappen. het was eventjes droog, dus kom mooi. Paul en Raymond wilde ook wel ff mee, dus zijn we samen gegaan.
toen wij weg reden, kwam Gerrit aan lopen, die was ook even een blokje om geweest.
-
we zijn een heel klein onverhard weggetje in gereden, niet echt fijn rijden dus, mar wel mooie natuur! en daar houd beekie wel van. na een paar kilometer zijn we weer terug gereden naar de camping, wand het eten kon elk moment klaar zijn. en dat was ook het geval. maar voor dat ging gebeure lreeg Paulus een baldadig idee... ons wilfred ketelaar heeft immers een mango met vuur er op, dus besloten ze die op het kamvuurding te zetten. later die avond zal daar een vuurtje fikken. na dat we die fiets er op gezet hadden, heeeeeel voorzichtig, stak iemand een beetje hooi in de fik vlak bij, waarop al vrij snel de brandweerQuest er bij gehaald werd, echt een melig gebeuren.


en daarna was het eten klaar dus gingen we snel aan schuiven. om dat Marjolijn en Frans van schoot 25 jaar getrouw zijn, waren er 25 flessen fijn. nou ben ik niet echt een wijn drinker, maar natuurlijk wel even een glaasje genomen.
met het rinksteken kon je ook prijzen winnen...ik heb een keer mee gedaan,
maar geen ring te pakken gehad, maar kreeg wel een speeltje voor de hond... hoe grappig;P "om dat jij zo gek op honden bent' voegde paulus er aan toe. Wilfred heeft een foto gemaakt
dat ik de bal in m;n mond had...moest ff... heb hem van z;n picaweb gehaald, die hier te vinden is:


veder is er die avond niet echt veel gebeurd. het was wel erg lang druk en gezellig binnen.
zie voor hier voor alle foto's van vandaag... klik hier:
het was veder een leuke en gezellige dag! topy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten