dinsdag 6 april 2010

paastreffen: dag 3 de toertocht en de bbq


vanmorgen weer om zeven uur wakker geworden van de kou.
ik ben toen snel naar de douche gegaan om op te warmen. vannacht had ik m'n kleren aan gehouden, en vannacht zelfs mijn zomer jas aan getrokken. ik moet echt eens op zoek naar een goeie slaapmat en slaapzak in de toekomst.na de douche voelde ik me wel weer warm, en bleef buiten, ben gewoon bij de brandweerQuest gaan zitten, onder die tent.
na dat idereen op gestaan was gingen de meesten om kwart over elf weer liggen in/op zijn of haar ligfiets, en begonnen we aan de tocht. maarten koos al snel voor een erg smalle weg naar radio kootwijk.na een poosje had ik wel genoeg van die weg, en was nogal zwaar rijden, was namelijk geen asfalt, bij vertrek regende het nogal, dus had ik mijn vm, dakje gemonteerd. maar het werd later droog, dus besloot ik het bij de stop het er af te halen. onderweg kwamen we en paard tegen, de ruiter zag ons al aan komen ( zie je wel; we worden wel gezien ) en draaide het beest naar ons toe zodat het ons zag aan komen. natuurlijk minderde we vaart, en terwijl het vrouwtje het paard "aaide" reden wij zonder problemen voorbij. zo zie je maar, als je elkaar een beetje helpt in het verkeer is het allemaal niet zo erg. om 11:58 uur kwamen we aan bij het gebouw radio kootwijk. daar hebben we even wat foto;s gemaakt, en heb ik het dakje er af gehaald.

na een poosje zijn we weer veder gereden, dit keer een lekker stukje asfalt. "klazze maarten "dacht ik. op ten duur reden in ee mooi stukje natuur. heel erg rustig, je was hele maal één met moeder natuur, super. maar... ineens... soef,zoef,zoef,zoef... er reed een trein voor bij...
oke je zag de trein niet, er was te veel natuur, maar je hoorde hem wel! echt stom! na dat we de weg waren over gestoken , moesten we even wachten, meneer sneep had een rem probleem, die deden het het niet meer.... lekker dan weer. na dat het euvel verholpen leek te wezen zijn weer veder gereden in de richting van moeder natuur. de wegen liepen op sommige stukken beetje om hoog, was wel lekker even, het was erg lekker rijden. om 12:53 uur kwamen we aan in boshuis drie, en gingen we aan de koffie met appelgebak. en jeeeeeeej die was lekker!!!!! super! na één stuk zat je gewoon vol! toen we naar een uur en 3 kwartier weg wilde rijden,stond maarten's voorband plant. en die werd even snel geplakt. Guus van schoot ging op een schommel zitten, tja was te verwachten he! dat is 1+1=2. toen de band geplakt was, begon het te regenen en zijn we weer veder gereden. het fietspad was erg smal, liep na beneden, was nat, en er lag super veel troep op de weg.... wel was het voordeel dat het lekker rustig was. onderweg kwam Toni in zijn quest nog voorbij rijden, hij ging naar de koffie met appelgebak denk ik. op 8 kilometer voor de camping had ik een lekke band. en eigenlijk zat ik al op de wachten... als ik nu met de nazca rij, of met de Quest... op dat soort wegen rij ik altijd lek.erg vervelend. toen ik stopte reed iedereen door alleen johann stopte. erg aardig. binnen no time was de band vervangen, en reden we naar de camping. lekker 40 gereden.jamjam was wel ff lekker!.
op de camping zag ik dat ik een ge zandstraalde Quest had, ik reed een tijdje achter iemand zonder spatborden...

ik heb dat zand er even af gehaald, en daarna beetje rond gelopen.
en paul, en raymnd en ik hebben na een tijdje nog even een eitje gebakken. het duurde nog wel even voor we gingen eten. en de eieren moesten op immers.
om kwart voor zeven zijn we gaan bbq- en. nouja was meer aan het kletsen.
ik zat samen met paul, Raymond en Jean uit Roermond aan tafel. jean vertelde dat die het verslag gelezen had, van toen ik met Nina naar België ging. toen reden we vanuit Roermond.
an jean mag ik gerust eens langs komen voor een paar dagen op te tranen in de "heuvels' ik wil dat in het na jaar wel gaan doen voor de VS in 2011. dus dat is wel mooi! ik heb z;n email adres op geslagen, dus gaat zeker goed komen!.
nog even snel een bordje vlees op gehaald, en daarna vond ik het wel welletjes en
om kwart over 8 ben ik weer naar buiten gegaan, en daar was het kampvuur aan gegaan.

dat was lekker warm, heb veder de hele avond daar gezeten.
was een gezellige en warme avond en vooral.. droog!!! en dat mocht ook wel weer eens!.
om iets na 12 uur lag ik weer te verkleumen in m'n slaapmat.

alle foto's van vandaag zijn hier te vinden: klik hier:rit gegevens van vandaag ;
gereden kikometers: 43.00 km
gemiddelde snelheid van 19,1 km/h
maximale snelheid van 3,5 km/h
gerden in 02:14:41 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten