dinsdag 6 april 2010

+FOTO UP-DATE pastreffen dag 1: de bizare heenreis

foto up-date:
van paul van den hoeven nog een paar foto's gehad van vorig weekend
altijd leuk om foto;s van je zelf te hebben! ik maak meestal zelf de foto's...
iig bedankt kerel!verslag van eerste dag
vanmorgen kwam ik om en uur of elf aan rijden bij de neciobrug te Amsterdam. tegelijk Gerrit kwam ikaan. gerrit kwam van de schellingwoudbrug af. nog geen minuten later kwamen rob hebbes en z'n zoon kevin aan rijden, en niet lang er na mick ool. dus de hele groep wss kompleet en konden we vertrekken naar de veluwe.
net toen we wildein stappen, belde mark-jan bastiaan, hij was bij de nesio maar aan de andere kant.dus daar wachtte we even op.na dat mark-jan zich bij de groep vergezeld had konden we rijden. bij aan komst vertelde rob dat hij zich ook aangemeld had voor roll over Amerika . erg leuk! met een lekker zonnetje, stevige wind zijn we richting Muiden gereden.
in Muiden verloor Gerrit een wiel van zn kar....maar die wilde niet meer in klikken. de wielen om ge draait en toen wel weer.het zal je maar gebeuren.vervolgens zijn we via de polder naar Muidenberg gereden, en daar een stuk langs het water gereden. wat een weg zeg. maar wel erg mooi was dat!

om dat we nu op een andere plek binnen kwamen in Naarden wist ik even niet waar we heen moesten we zijn uit eindelijk richting muiderslot gereden, althans dat meende ik...dus bij de brug rechts af gegaan,een auto stope vriendelijk, en liet ons voor gaan.enkele ogenblikken later belde victor om te vertellen dat hij ons voor liet gaan.hij was met die auto hoe grappig is dat.ik wist even niet waar we waren, dus even wat gehannes aldaar,maar uit einderlijk de weg naar laren gevonden. onderweg belde de bandweerquest, om te vragen hoelaat wij te Nijkerk waren, dan kon die aan haken. maar om dat gerrit met z'n ciclone en kevin niet snelle rijders waen, wat niet erg is veder,was het niet mogelijk enige indicatie te geven hoelaat we waar waren. maar theo is een goeie fieter en ligt niet wakker om een kilometertje meer noch minde, dus hij wachtte wel even. in laren hebben we schijnbaar een bordje gemist, wand er werd een keer eemnes aangegeven en daarna niet meer.ik wilde over oa Eemnes rijden, om Paul en Johann op te pikken. maar uit eindelijk ge vraagt wand we reden de snelweg,en daarna bogen we af naar rechts, en dat was de verkeerde kand op ,na na vraag aan een lokale bewoner om gekeerd en na de snelweg weer over te zijn gestoken naar rechts gereden. nu reden we niet waar ik wilde rijden, wand we kwamen uit te baarn. daar zijn we door gereden, en uit eindelijk na 2 uur en 5 minuten kwamen we aan bij spakenburg.
de volgende foto's komen van ons paul


na een de beentjes te hebben gestrekt zijn we naar nijkerk gereden. onderweg kwam de brandweerquest ons tegemoet rijden. in Nijkerk aan gekomen begin de groeps ellende.... we waren ineens theo en markjan kwijd. ze stonden bij de witte kerk, dus daar heen gereden. toen we weer bij elkaar waren naar het centrum gereden voor een bakkie koffie. en nu,... keven,paul en johan waren weg, lang leve de gps, zo hebben we ze weer terug ge loost,
we zijn even koffie gaan drinken, en o wat was dat lekker.


aan tafel vertelde johan dat ook hij zich waarschijnlijk ging aanmelden voor de roll over Amerika, maar stond nog niet vast.ineens ... kwam er heuze kameel het dorpsplein op lopen, met gevolgt door toby van mega mindy. een man het zag er niet uit,en dan zeggen ze dat wij ligfieters gek zijn!


na een poosje zijn we weer veder en we waren het dorp nog niet uit, of we hoorde een bekend geluid, het was de regelnicht van de regelneef... wendy schippers. zij heeft best een hoge stem.. samen me woutje,en marjolijn van schoot waren ze aan de koffie dus we wachten even Marjolijn heeft een nieuwe hond, die ook mee was, een 13 manden oude puppy... erg lief met z'n alleen zijn we veder gereden,ging erg lekker , maar ook dat kon natuurlijk niet goed gaan. onder weg raakte we oa Marjolijn,mick en mark-jan kwijt we reden slechts 22 km/h hoe je het danvoor elkaar krijgtom weg te raken.... telefonische heeft theo mark-jan terug ge loost,maar de andere wee waren foetsie.maar marjolijn kende de weg.
zonder vedere problemen zijn we naar de camping gereden leuk stekkie hier.eerst snel de fiets leeg gegooid,en daarna de snel naar de supermarkt de ging i.v.b goeie vrijdag om zes uur dicht. samen met paul,en theo zijn we er heen gereden.snel wat in geslagen.onder tussen was ligfiets goere maarten sneep ook daar met een groepje en samen terug gereden.. jamie eindelijk boven de 40 gereden, werd es tijd. op de camping snel de tent op gezet.. nouja uit geklapt ik heb zo'n 2 seconds esy tent opvouwbare. dus zo klaar. even later zijn paul en ik naar de chiees gereden,en hebben daar met heeeeel veel gekke,maffe liggers gegeten.wilfred ketelaar zat vandaag op de praat stoel, was welleuk al die verhalen,
na dat het eten op was weer naar de camping terug gereden, en even een biertje gedronken en iets na elf uur lag beekie plat.
alle foto's van vandaag zijn hier te zien; klik hier:
laat het weekend maar snel beginnen!

gegroet,

1 opmerking:

 1. Spectaculair gezicht dat vooruitsnellende wiel van Gerrit's Cyclone, ik reed er achter toen 't gebeurde!
  Zoniet nóg spectaculairder vond ik dat 't karretje wat later 'n salto van 360" door de lucht maakte toen G. 't rechterwiel door 'n kuil deed rijden. Maar daarna gewoon weer doorreed met 't ding erachter of er niets gebeurd was!
  Behalve de mensen die je beschrijft was er nog 'n RaptoBike-rijder waar ik en de rest op wachtte ('t schijnt dat die weer op Mark-Jan wachtten of zo) waardoor we dus vd hoofdgroep 'afvielen'.
  Hoewel ik die mensen niet kende vond ik "samen uit- samen thuis-"...En ze wachtten ook op mij toen ik jou en Gerrit stond te bellen.
  Die Marjolijn bleek de weg zó goed te kennen (en kan fietsen zeg!)met haar hondje en Quest dat we toen nog eerder op de camping waren dan jullie ook!

  BeantwoordenVerwijderen